/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Wonendoorclementien.nl

Verkoopstyling

Omdat er in de huidige woningmarkt zoveel aanbod is, is het belangrijk om uw huis optimaal te presenteren aan potentiele kopers. Als u, als verkoper, bereidt bent om een klein beetje tijd en geld te investeren in uw woning voordat u het op de markt zet, zult u uw woning sneller verkopen voor een betere prijs. Ik sta u graag met raad en daad bij om de puntjes op de i te zetten. In praktijk blijkt dat veel mensen pas als hun huis langere tijd te koop staat bereid zijn om in verkoopstyling te investeren. Een investering van een paar honderd tot een paar duizend euro kan zorgen voor een hogere opbrengst, makelaars kunnen dit bevestigen.

 

Werkwijze verkoopstyling

Ik kom bij u langs om samen met u, uw hele woning te bekijken, hierbij geef ik gelijk tips ter verbetering, dit advies krijgt u achteraf ook op papier. U betaald hiervoor een bedrag van € 195,00 incl. BTW.

Al naar gelang uw wens kunt u mijn advies zelf uitvoeren maar ik kan u ook helpen met meubels verplaatsen, opruimen, het kopen of verhuren van accessoires en kleine meubels. Het inschakelen en coordineren van schilders en/of klusjesmannen.