/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Wonendoorclementien.nl

Kleuradvies

Bent u van plan een nieuwe bank te kopen, heeft u plannen om uw huis te schilderen of mist u sfeer in huis. Dan is dit het moment om mij in te schakelen. Ik kan u heel goed adviseren over materiaal, kleurgebruik en verschillende verf technieken die ieder een eigen sfeer creeren.

Werkwijze

Bel mij gerust om een afspraak in te plannen, een eerste gesprek duurt ongeveer 2 uur, soms hebben we het plaatje in dit gesprek al compleet. Mocht dit niet het geval zijn dan maken we een vervolgafspraak en bespreken de bijkomende kosten.

Uitvoering

Indien gewenst kan ik u in contact brengen met vakmensen die de door u gekozen verftechnieken beheersen. Al naar gelang uw wensen en budget is het ook mogelijk dat ik de hele klus coordineer.