/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Wonendoorclementien.nl

Interieur advies

Het realiseren van leef- en werkruimten waarin bewoners en eigenaren zich prettig voelen.  Dàt is waar het om gaat bij Wonen door Clementien. Vaak vinden mensen meerdere sferen mooi. Maar wat wil je graag voor jezelf? Wat past er bij het huis? De wensen van mijn klanten voorzien mij elke dag weer volop van creativiteit en inspiratie voor het creëren van een fijn thuis of prettige werkplek.

Wonen door Clementien realiseert grote en kleine projecten. Bijvoorbeeld de bouwbegeleiding en inrichting van een nieuwbouwhuis. Kleuradviezen voor muren en stoffering. De styling van een huis dat in de verkoop staat. De inrichting van een showroom of restaurant. Advies bij de aanschaf van nieuwe meubels. Ook het maken van een verlichtingsplan heb ik al voor veel klanten gedaan. En of het nu om een groot of klein project gaat, ik vind het allemaal even leuk.

 

Werkwijze

Veel mensen denken dat als je een interieurstylist inschakelt je hele dure meubels moet aanschaffen. Niets is minder waar ik kan juist door kleine aanpassingen en door te werken met kleur en de kunst van het weglaten zorgen voor een mooi resultaat maar ook kan ik tips geven of voor u op zoek gaan naar meubels en assecoires die bij uw budget passen. Mooi en sfeervol hoeft
echt niet altijd duur te zijn. 

Een samenwerking begint met een kennismakingsgesprek waarin vaak al de eerste ideeën tot stand komen. Vervolgens is er van alles mogelijk.

 

Stappenplan

Steeds vaker lever ik een compleet interieuradvies dat vervolgens – afhankelijk van het budget - in stappen gerealiseerd wordt. Zodat alle veranderingen die nu en in de toekomst gedaan worden op elkaar aansluiten en bijdragen aan een stukje eenheid. Dat zorgt voor rust.

 

Bij bouw- en verbouwbegeleiding is het van belang om op tijd ingeschakeld te worden. Nadenken over functionaliteit, routing en verlichting begint al bij de planvorming. Dan is nog alles mogelijk en kom je later in het traject niet voor verrassingen te staan.

 

Wanneer nodig maak ik gebruik van vaste mensen waarmee ik graag samenwerk. Bijvoorbeeld als het gaat om een schilder, elektricien, interieurbouwer of gordijnenatelier.